.geo-help[data-v-13fd62c2]{border-top:1px dashed var(--color-border);margin-top:.5rem;padding-top:.5rem}.geo-help-intro[data-v-13fd62c2],.geo-help-steps[data-v-13fd62c2]{margin:0 0 .4rem}.geo-help-steps[data-v-13fd62c2]{padding-left:1.25rem}.geo-help-steps li[data-v-13fd62c2]{margin:.2rem 0}.geo-help-reload[data-v-13fd62c2]{font-size:var(--text-sm);color:var(--color-muted);margin:0}.geo-help-compact[data-v-13fd62c2]{font-size:var(--text-sm);border-top:none;margin-top:0;padding-top:0}.geo-help-compact .geo-help-steps[data-v-13fd62c2]{padding-left:1.1rem}.geo-help-compact .geo-help-reload[data-v-13fd62c2]{font-size:var(--text-sm)}
